DIENSTEN

MEER INFORMATIE OVER ONZE DIENSTVERLENING

Responsive design, CMS, SEO, SEA, Social Media, E-commerce, Hosting &
Support, Integratie & uitbreiding

 

RESPONSIVE DESIGN

Meer dan de helft van alle Belgen heeft een smartphone. Maar liefst 78% van deze smartphone bezitters zoekt naar lokale informatie, producten en diensten. Het is daarom een absolute must om uw web design te optimaliseren voor zowel desktop, smartphone & tablet:

responsive design.Uw website of webshop zal herkennen welk toestel gebruikt wordt en zal zijn lay-out aanpassen zodoende een optimaal gebruik te garanderen.

Geen dubbele ontwikkelingskost.

responsive design
content management sytem

CMS

Indien u met regelmaat uw product of dienst op uw webshop bijwerkt, graag nieuwsberichten post of een blog bijhoudt, uw website of webshop met regelmaat voorziet van nieuwe content, ... stelt ITAF zijn content mangement systeem voor.

Het content management system werd door ITAF ontwikkelt met het doel snel webpagina's te kunnen maken of bijwerken zonder een degelijke voorkennis te hebben. Het is bovendien ook mogelijk om méér dan 1 website tegelijk te beheren, dit maakt het makkelijk voor de webmaster om via een centraal punt alles bij de hand te hebben

Tevens is het CMS zodanig opgebouwd dat de dynamische website zich altijd zal houden aan de regels van de kunst mbt SEO (zoekmachine optimalisatie).

SEM

 
 

Elke website heeft een bepaald doel te behalen, is het nu genereren van leads, productbekendheid creeëren, verkoop genereren, ... Daarom biedt ITAF zijn search engine marketing diensten aan. Deze bestaan uit SEO ( zoekmachine optimalisatie ) en SEA (zoekmachine advertentie) op maat van de KMO.

Alle campagnes die worden opgezet hebben oog op return on investment en zijn dus realistisch van aard. Hiervoor gebruikt ITAF een combinatie van implementaties, processen & technieken waaronder:

Landingspagina's, Linkbuilding, Local Adwords, Social media, Copywriting, Intensieve monitoring & rapportage...

search engine marketing
information management system (IMS)

INTEGRATIE & UITBREIDING

De webshop zal orders afhandelen, u dient nieuwsbrieven uit te sturen, een landingspagina dient opgemaakt te worden, uw website heeft een log-in module en u wilt graag die contacten beheren a.d.h.v. een CRM module, ... al snel heeft u meer nodig dat interageert met uw website.

ITAF biedt hier een oplossing door middel van het Intranet Management Systeem (IMS). Een backoffice applicatie dat interageert met uw website & het content management system. IMS bestaat uit onderdelen zoals:

Customer relationship manager, Online e-mail marketing, Project Management ,Property management system,Geavanceerde facturatie module

Copyright © ITAF
webdesign by ITAFdesign, part of ITAF